Hur fungerar odds online?

Att spela på odds online kan vara både roligt och lukrativt. För den som verkligen gillar sport är oddsspel ett perfekt sätt att engagera sig och gå in på djupet i lag och matcher. Den gyllene regeln för oddsspel är nämligen att ju mer du vet, desto större är chansen att vinna!

Hur fungerar odds online? Lär dig grunderna.

Detta kan du spela på

Hur fungerar odds online? Om man aldrig spelat på odds förut är detta en bra fråga! I princip fungerar det likadant att spela online som med en vanlig papperskupong, med den skillnaden att du har mer att välja mellan och du bygger din egen kupong av de matcher du tycker är intressanta.

Första gången du loggar in på ditt spelbolag online märker du snabbt hur många sporter och evenemang du kan spela på. Du kan spela på alla stora idrottsmatcher, OS eller VM, men också på vem som vinner Oscars, eller politiska val runt om i världen. Det är bara casinot självt som sätter gränserna för vad man kan spela på.

Gör din egen kupong

Efter att du klickat dig igenom de olika marknaderna och hittat odds som du vill spela på lägger du helt enkelt till dem på din betslip. Där fyller du också i din insats, och om du vill spela på varje odds enskilt eller om du vill lägga ihop några av oddsen till ett. På så sätt ökar värdet på den möjliga vinsten, men det blir också svårare att vinna.

Testa dig fram

Spelmarknaden online ger dig alltså fria händer att kombinera dina egna odds från olika marknader så att du spelar just så som du vill. Med den valfriheten kan du hitta det du kan bäst och specialisera ditt oddsspel för att öka dina vinstchanser. Testa dig fram och se om singlar, system eller ackumulatorspel är mest lukrativt för dig, och lär dig kanske något nytt på vägen.